طرح توجیهیتولید لواشک میوهها
طرح توجیهیتولید لواشک میوهها آماده است شما میتوانید با پرداخت هزینهای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهیاختصاصی این طرح توجیهی آماده را از سامانه طرح یابدانلود کنید. در طرح توجیهیتولید لواشک میوهها اطلاعات مفید در حوزههای فنی ، مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر را میتوانید مورد بهره برداری قرار دهید.
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
هرست مطالب طرح توجیهیتولید لواشک میوهها
لواشک نوعی فراورده خشک از میوهها و سبزیها است که در صورت تولید آن با کیفیت مناسب میتواند جایگاه مهمیرا در بین مصرف کنندگان به خود اختصاص دهد. تولید لواشک صنعتی از دید صنایع غذایی فرایندهایی مشتمل بر دریافت و انتخاب میوههای سالم ، شستشو و ضد عفونی ،سورتینگ و خردکردن ،هسته و پوست گیری ، انتقال آن به مخزنهای پخت ،بهداشتی وپاستوریزه نمودن ،ایجاد طعم مناسب ، کنترل دما و پهن کردن یکنواخت ،برش زدن لواشک ، ،بسته بندی و کنترل کیفی محصول را دربر میگیرد. در زنجیره تامین برای تولید لواشک از انواع پوره و میوههای بدون هسته و دارای هسته بصورت مستقل و ترکیبی استفاده میگردد .
فصل اول: چکیده مطالعات طرح توجیهیتولید لواشک میوهها
- خلاصه وضعیت مالی وفنی طرح 9
فصل دوم: معرفی سوابق متقاضی طرح توجیهیتولید لواشک میوهها
1 فرم سوابق متقاضی 11
1-2 حدول مشخصات سهامداران 11
1-3 فرم مشخصات مدیریت 11
1-4 مشخصات مدیریت اجرایی.. 11
1-5 لیست مجوزهای قانونی مورد نیاز احداث طرج 12
1-6 بررسی توانمندیهای مدیران و اعضای واحد. 12
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
فصل سوم:بررسی موقعیت استقرار طرح توجیهیتولید لواشک میوهها
3-1 استان چهارمحال بختیازی 14
3-2 چکیده اطلاعات بخشهای اقتصادی استان. 14
3-3 توانمندیهای صنعتی استان چهار محال بختیاری ( مطالعات آمایش سرزمین استان چهار محال بختیاری)
3-4 سایت صنعتی 16
3-5 موقعیت پروژه. 16
جدول 3-5 – وضعیت زمین محل اجرای طرح. 16
3-6 وضعیت دسترسی به زیرساختها 16
فصل چهارم: بررسی ویژگیها استاندارها و کدهای محصولات
4 مقدمه 18
4-1 مزیتهای تولید محصولات 19
4-2 معرفی لواشک میوها 20
4-3 انواع لواشک : 21
- لواشک تک میوه ای
- لواشک دو میوه ای
- لواشک چند میوه ای
- میوههای فرآوری شده 21
4-4 مواد و روشها تهیه لواشک 21
4-5 مراحل صنعتی تولید لواشک
- تحویل ، نمونه برداری و نگهداری میوه 22
- تمیزکردن،شستشو،سورتینگ و خرد کردن میوه 22
- پیش پخت میوه ،صاف نمودن و جمع آوری پوره میوه 22
- پهن کردن یکنواخت پوره میوه و خشک کردن 22
- برش زدن اولیه ،قرنطینه کردن و کنترل کیفی محصول 22
- برش زدن نهایی،بسته بندی و انبار داری محصول 22
4-6 معرفی کدهای ISIC لواشک میوهها
4-7 شماره تعرفه گمرکی: 23
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
4-8 بررسی و ارائه استاندارد محصول 24
- تعاریف، الزامات و روش¬ هدف و دامنه کاربرد 24
3-9 استاندارد آئین کارتولید لواشک میوهها و سبزیها 25
3-10 هدف تدوین استاندارد 25
3-11 دامنه کاربرد استاندارد تولید لواشک.. 25
3-12 تعاریف واصطلاحات طرح توجیهیتولید لواشک میوهها
3-13 لواشک میوه. 25
3-14 پوره میوه. 25
3-15 علف گیر 25
3-16 خردکن (آسیاب). 25
3-17 خط تولید و آماده سازی مواد اولیه. 26
-
ویژگیهای عمومیتجهیزات ودستگاههای خط تولید
3-18 ویژگیهای مواد اولیه. 26
3-19 میوه مورد استفاده درتولید لواشک 26
3-20 مراحل استاندارد تولید لواشک 26
3-21 تحویل میوه 26
3-22 شرایط تحویل میوه به واحد تولیدی 26
3-23 محل تحویل میوه 26
3-24 اتاق سرد جهت نگهداری موقت میوه 27
3-25 شستشوی میوه 27
3-26 ویژگی حوضچه شستشوی اولیه 27
3-27 نحوه شستشوی میوه درحوضچه اولیه 27
3-28 علف گیر 27
3-29 شستشوی ثانویه 28
3-30 دریچه کنترل ورودی 28
3-31 بازرسی میوه درحال عبور 28
3-32 شستشوی نهائی 28
3-33 خردکردن 28
3-34 پیش گرم کردن 29
3-35 صاف کردن 29
3-36 جمع آوری پوره میوه 29
3-37 تغلیظ پوره میو ه 30
3-38 ذخیره سازی خمیر لواشک قبل ازمرحله خشک کردن 30
3-39 خشک کردن 30
3-40 بازرسی پس ازخشک کردن 30
3-41 قرنطینه 30
3-42 برش نهائی وبرچسب زنی 31
3-43 آزمایشگاه کنترل کیفیت31
3-44 انبارداری 31
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
3-45 ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی استاندارد لواشک 31
3-46 معرفی موارد مصرف لواشک 32
3-47 بررسی کالای جایگزین 33 ( طرح توجیهی تولید انواع آبمیوه و شربت میوه)
3-48 ماشین آلات تولید لواشک 33
3-49 کارکردهای طرح 34
3-50 کارکرد در سطح پروژه: 35
3-51 عوامل مؤثر و قیمت فروش محصولات طرح 35
3-52 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز 36
فصل چهار : آمار وضعیت پروانهای بهره برداری و جواز تاسیسهای صادره
4-1 لیست واحدهای تولید کننده لواشک استان چهار محال بختیاری 39
4-2 پروانههای بهره برداری تولید لواشک کشور 40
4-3 لیست مشخصات واحدهای مهم تولیدکننده لواشک دارای اشتغال بیشتر از 50 نفر 40
4-4 آمار جوازهای تاسیس صادره تولید لواشک کشور 41
4-5 جواز تاسیسهای دارای پیشرفت فیزیکی 60 درصد به بالا تولید لواشک کشور 41
-
فصل پنجم: مطالعه فنی طرح توجیهیتولید لواشک میوهها
5 هدف از ایجاد بنگاه 43
5-1 محصولات تولیدی 43
5-2 دانش فنی پروژه و روش تولید محصول 43
5-3 بررسی سطح تکنولوژی تولید 44
5-4 تکنولوژیها و ماشین آلات اصلی تولید 45
5-5 مزایای اتوماسیون خط تولید. 46
5-6 برنامه ریزی تولید انواع پوره و لواشک 47 ( طرح توجیهی تولید کنسرو و مربا)
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
5-7 هزینههای سرمایهگذاری طرح توجیهیتولید لواشک میوهها
5-8 مساحت و هزینه تامین زمین 49
5-9 محوطهسازی 49
5-10 ساختمان سازی 50
- بخش تولید 50
- فضای انبار مواد اولیه و محصول 50
- بخش تأسیسات و تعمیرگاه 51
- بخش اطلاعرسانی (زیرساختهای IT، خدمات فناوری اطلاعات) 51
- ساختمانهای جنبی و رفاهی پرسنل، اداری و مدیریت 51
5-11 تجهیزات تولید 52
5-12 تأسیسات عمومی52
5-13 میزان برق مصرفی 53
5-14 سیستم اعلام و اطفاء حریق 54
5-15 سیستم گرمایش و سرمایش 55
5-16 سیستم هوای فشرده 55
5-17 میزان سوخت مصرفی 55
5-18 ارتباطات 55
5-19 آب مصرفی 55
- وسایل حملونقل 55
5-20 تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی 56
5-21 هزینههای متفرقه و پیشبینینشده 56
5-22 هزینههای قبل از بهرهبرداری 56
5-23 سرمایه در گردش 57
5-24 هزینههای تولید 58
-
مواد اولیه، کمکی و بستهبندی 58
5-25 حقوق و دستمزد. 59
5-26 هزینه آب، برق، سوخت و ارتباطات 60
5-27 تعمیر و نگهداری 62
5-28 هزینه استهلاک 62
5-29 جدول هزینههای ثابت و متغیر 63
5-30 نقطه سربهسر. 64
5-31 زمانبندی اجرای طرح. 64
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
فصل ششم : صورتهای مالی طرح توجیهیتولید لواشک میوهها
6-1 پیشبینی عملکرد سود وزیان 67
6-2 جدول پیش بینی منابع ومصارف 68
6-3 جدول پیش بینی ترازنامه 69
6-4 جدول عایدات نقدی 70
6-5 برخی از نسبتهای مالی طرح توجیهیتولید لواشک میوهها
طرح مرتبط: سردخانه، سورت و بسته بندی میوه وسبزیجات
در صورت نیاز به طرح توجیهیاختصاصی میتوانید با کارشناسان طرح یاب از طریق پیام رسان یا شماره تلفن: 02166418908هماهنگ فرمایید.
منبع : سایت طرحیاب دات کام - طرح توجیهی تولید لواشک میوهها