طرح توجیهیتولید کنسرو و مربا
طرح توجیهیتولید کنسرو و مربا آماده است شما میتوانید با پرداخت هزینهای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهیاختصاصی این طرح توجیهی آماده را از سامانه طرح یابدانلود کنید. درطرح توجیهی تولید کنسرو و مربا اطلاعات مفید در حوزههای فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر میتوانید مورد بهره برداری قرار دهید..
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
فهرست مطالب طرح توجیهیتولید کنسرو و مربا
سبزیها و میوهها ومحصولات پروتئینی از مهمترین مواد اولیهی مورد استفاده در کنسرو سازی هستند. هدف از کنسرو کردن این مواد غذایی با ارزش، جلوگیری از اتلاف محصولات و فرا.وری و حفاظت از آنها در برابر عوامل مخرب میکروبی، شیمیایی، فیزیکی بمنظور افزایش زمان ماندگاری آنهاست. ارزش و اهمیت محصولات پروتئینی ، سبزیها و میوهها از نظر تنوع محصولات و تنوع در رنگ، طعم، داشتن مواد آلی و معدنی، ویتامینها، قندهای ساده و فیبر است و مصرف آنها به صورت خام و یا پخته، سبب پیشگیری از بیماریهایی متعدد میشود .در کنسروهای علاوه بر مادۀ اصلی افزودنیهایی مانند آب، شیرین کنندهها، نمک خوراکی، صمغها، اسیدهای آلی خوراکی نیز مطابق استانداردهای ملی استفاده میشوند.
فصل یک : چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی
فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی
2-1 فرم مشخصات سوابق متقاضی 12
2-2 جدول مشخصات سهامداران 12
2-3 فرم مشخصات مدیریت 12
2-4 مشخصات مدیریت اجرایی 12
2-5 لیست مجوزهای قانونی اخذ شده و مورد نیاز اجرای طرح 12
2-6 بررسی توانمندیهای مدیران واحد. 13
فصل سوم: بررسی موقعیت استقرار طرح
3-1 استان فارس 15
3-2 مزیتهای مهم و اقتصادی استان فارس 16
3-3 وضعیت حوزه صنعت استان فارس 16
3-4 موقعیت شهرکهای صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی استان فارس 19
3-5 مزیتهای منطقه ویژه اقتصادی شیراز ( مطالعات آمایش سرزمین استان فارس)
3-6 امکانات زیر ساختی مورد نیاز راه اندازی طرح. 20
3-7 موقعیت پروژه 21
جدول – وضعیت زمین محل اجرای طرح 21
3-8 جدول وضعیت طرح در دسترسی به زیرساختها 21
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
فصل چهارم: بررسی ویژگیها استاندارها و کدهای محصولات
4-1 مقدمه معرفی محصولات طرح توجیهیتولید کنسرو و مربا
4-2 پارامترهای مؤثر در برآوردهای اجرائی طرح 23
4-3 مزیتهای تولید محصولات غذایی.. 24
4-4 معرفی مربا و انواع آن 24
4-5 کنسروهای گیاهی 25
4-6 کنسروهای گوشتی 25
4-7 کیفیت خوراکی گوشت 25
4-8 فرموله کردن مواد کنسروی 25
4-9 مرحله توزین مواد اولیه 26
4-10 مرحلة تهیه شربت و آب نمک 26
4-11 مرحلة تهیه سس کنسروها 26
4-12 معرفی کدهای ISIC
4-13 شماره تعرفه گمرکی 27
4-14 بررسی و ارائه استاندارد محصول 28
4-15 تعاریف، الزامات و روش (هدف و دامنه کاربرد) 28
4-16 ضروت مصرف کاربرد قوطی فلزی در کنسرو سازی ( طرح توجیهی قوطی سازی)
4-17 ضرورت فناوری اطلاعات و ارتباطات در زنجیره تأمین و فروش 29
4-18 سامانههای نرمافزاری بنگاه تولید 29
4-19 ویژگیهای سایت فروشگاهی کارخانه 30
- طراحی سایت و وب اپ 30
4-20 کارکرد و اثرات اجرای طرح توجیهیتولید کنسرو و مربا 30
- کارکرد اجرای طرح در سطح عمومی 31
- کارکرد در سطح پروژه 31
4-21 عوامل مؤثر و قیمت فروش محصولات طرح 31
4-22 بررسی قیمت انواع مربا و کنسروهای خوراکی 32
4-23 جدول قیمت انواع کنسرو محصولات غذایی 32
4-24 جدول قیمت انواع مربا محصولات غذایی 33
4-25 کشورهای عمده تولیدکننده و مصرفکننده 33
4-26 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز 33
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
فصل پنجم: مطالعه بازار و بررسی اقتصادی طرح
5-1 مقدمه 36
5-2 آمار تولید پروانههای بهرهبرداری کنسرو های طرح در کشور واستان فارس 36
5-3 آمار توزیع استانی پروانههای بهر ه برداری تولید کنسرو سازی کشور 36
5-4 لیست مشخصات واحدهای تولید کنسرو استان فارس 37
5-5 عرضه 38
5-6 تولید داخلی 38
5-7 جدول واحدهای دارای پروانه بهر برداری استان فارس 38
5-8 نمودار پراکنش تعداد واحدهای تولید کنسرو کشور 39
5-9 نموار ظرفیت تولید کنسرو استانهای کشور. 39
5-10 میزان عرضه مربای کشور و استان فارس 40
5-11 آمار تولید مربا واحدهای صنعتی استانهای کشور. 40
5-12 نمودار پراکنش تعداد واحدهای صنعتی تولید مربای استانهای کشور 41
5-13 نمودار پراکنش ظرفیت تولید واحدهای صنعتی تولید مربای استانهای کشور 41
5-14 لیست واحدهای تولید مربای استان فارس 41
5-15 وضعیت جهانی تجارت مربا انواع میوه در جهان 43
5-16 نمای کلی تجارت مربا در جهان 43
5-17 صادرات جهانی مربا 43
5-18 واردات جهانی مربا 43
5-19 رتبه بندی تجاری 43
5-20 تجارت جهانی مربا در سال 2022
5-21 وضعیت صادرات و واردات مربای ایران در سال 2022
5-22 تجارت جهانی مربا در سال 2021
5-23 نقشه تجارت خالص انواع مربا کشورهای جهان و ایران در سال 2022
5-24 وضعیت تجارت و صادرات مربا ایران در سالهای قبل 46
فصل ششم: مطالعه فنی طرح توجیهیتولید کنسرو و مربا
6-1 هدف از ایجاد طرح 48
6-2 محصولات تولیدی 48
6-3 دانش فنی پروژه و روش تولید محصول 48
6-4 دانش فنی و فرایند مربا ومارمالاد بسته بندی شده 49 ( طرح توجیهی تولید لواشک میوهها)
6-5 ماشین آلات و تجهیزات تولید انواع مربا 49
6-6 بررسی سطح تکنولوژی تولید. 50
6-7 فرآیندهای تولید 50
6-8 شتشوی میوهها 50
6-9 شستو شوی اولیه وشتشوی دوار 51
6-10 دستگاههای دم گیری و گل گیری پوست وهسته گیر 51
6-11 بخش کنترل و بازبینی 51
6-12 تهیه شربت شـکر را در آب جوش 51
6-13 پخت تحت خلاء حاوی میوه وشربت.. 51
6-14 فرایند افرودنیهای مجاز 51
6-15 سینی ترافیک انتقال شبشه پس از یخت تحت خلا مربا 51
6-16 شیشه شوی ظرف 52
6-17 پرکن دوار مربا 52
6-18 نوار بازبینی ثانویه 52
6-19 فرمولاسیون 52
6-20 اضافه کردن افزودنیهای نهایی مربا 52
6-21 تخلیه هوای داخل ظروف مربا وکنسرو 53
6-22 دربندی شیشه پر شده 53
6-23 تونل استرلیزاسیون 53
6-24 غلاف زن درب شیشه 53
6-25 لیبل زن وجت پرینت 53
6-26 دستگاه شرینک پک 54
6-27 فرایند تولید انوع کنسرو خوراکی 54 ( طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو)
6-28 مراحل تهیه کنسرو های غذایی 55
6-29 مرحله آماده سازی 55
6-30 مرحله درب بندی Can closing.
6-31 مرحله اتوکلاو کردن یا فرآیند حرارتی Heat processing
6-32 مرحله قرنطینه و برچسب زنی 57
6-33 بررسی ایستگاهها، مراحل و شیوههای کنترل کیفیت 58
6-34 بخش نگهداری محصولات 59
6-35 عوامل موثر در محاسبات سردخانهای 59
6-36 ماشین آلات و تجهیزات اصلی برودتی مورد نیاز 60
6-37 تعیین ظرفیت و پیشبینی تولید 60
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
6-38 هزینههای سرمایهگذاری واحد تولیدی
6-39 جدول برآورد هزینههای سرمایهگذاری 62
6-40 مساحت وقیمت زمین 63
6-41 محوطهسازی 63
6-42 برآورد هزینههای ساختمان 64
- فضای انبار64
- بخش تأسیسات و تعمیرگاه64
6-43 لیست وهزینههای تجهیزات تولید 65
6-44 تأسیسات عمومیبرقی و مکانیکی 66
6-45 برآورد برق مصرفی 67
6-46 مشخصات تاسیات سردخانه ای.68
6-47 جدول – تأسیسات عمومیو مکانیکی.. 69
- سیستم اعلام و اطفاء حریق 69
- سیستم گرمایش و سرمایش 69
- سیستم هوای فشرده 69
- سوخت 70
- ارتباطات.. 70
- آب 70
- وسایل حملونقل 70
6-48 تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی.. 70
6-49 هزینههای متفرقه و پیشبینینشده: 70
6-50 هزینههای قبل از بهرهبرداری 71
6-51 سرمایه در گردش 71
6-52 هزینههای عملیاتی تولید 72
- مواد اولیه، کمکی و بستهبندی 72
6-53 مواد اولیه، کمکی و بستهبندی تولید مربا 73
6-54 مواد اولیه، کمکی و بستهبندی تولید کنسرو 73
6-55 برآورد هزینه حقوق و دستمزد 73
6-56 هزینههای مصرفی آب، برق، سوخت و ارتباطات 74
6-57 هزینه تعمیر و نگهداری 76
6-58 برآورد هزینه استهلاک 76
6-59 جدول هزینههای ثابت و متغیر. 76
6-60 ظرفیت در نقطه سربهسر 77
6-61 زمانبندی اجرای طرح 77
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
فصل هفتم: صورتهای مالی
7-1 پیشبینی عملکرد سود و زیان 80
7-2 جدول پیشبینی منابع و مصارف 81
7-3 جدول پیشبینی ترازنامه 82
7-4 جدول عایدات نقدی 83
7-5 برخی از نسبتهای مالی: 84
فصل هشتم: محاسبات کامفار
9-1 نمودار سرمایه گذاری براساس نرخ تنزیل اعمال شده 87
9-2 بهای تمام شده و هزینههای مستقیم 87
9-3 وضعیت ونسبت فروش محصولات 89
9-4 جریان نقدینگی و بدهیها 90
9-5 نسبت وام بلندمدت به ارزش خالص (Long-term debt to net worth) 90
9-6 نرخ داخلی بازگشت سرمایه (IRR): 91
9-7 نرخ بازگشت داخلی برای آورده سهامداران (IRRE) 91
9-8 ارزش فعلی خالص (NPV) 91
9-9 نمودار دوره برگشت سرمایه 92
9-10 درصد ظرفیت تولید در نقطه سربهسر 92
9-11 جدول تحلیل نقطه سربه سر به فروش 93
9-12 شاخصهای ارزیابی و تجزیهوتحلیل حساسیت با محاسبات نرمافزار کامفار 93
9-13 تحلیل حساسیت نرخ داخلی بازگشت سرمایه (IRR) 94
9-14 نمودار ارزش افزوده کسب وکار 95
طرح مرتبط: طرح توجیهی بوجاری و بسته بندی محصولات کشاورزی
ر صورت نیاز به طرح توجیهیاختصاصی میتوانید با کارشناسان طرح یاب از طریق پیام رسان یا شماره تلفن: 02166418908هماهنگ فرمایید.