طرح توجیهیتولید خیار شور و بسته بندی میوه
طرح توجیهیتولید خیار شور و بسته بندی میوه آماده است شما میتوانید با پرداخت هزینهای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهیاختصاصی این طرح توجیهی آماده را از سامانه طرح یابدانلود کنید. درطرح توجیهی تولید خیار شور و بسته بندی میوه اطلاعات مفید در حوزههای فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر میتوانید مورد بهره برداری قرار دهید.
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
فهرست مطالب طرح توجیهیتولید خیار شور و بسته بندی میو ه
با افزایش مداوم جمعیت ضرورت تامین محصولات غذایی را بصورت بهداشتی و بسته بندی شده ضروری ساخته است از انجا که بیشتر میوهها و خیار شور کشور بصورت سنتی و فله عرضه میگردد و نظارت بهداشتی بر فرایند تامین و عرضه این محصولات وجود ندارد توسعه صنعتی سازی سورت بسته بندی و تولید خیارشور کمکی شایانی به لوگیری از اتلاف و ضایعات این محصولات را فراهمیمیسازد و سبب میشود محصولات بصورت سالم و بهداشتی مطابق استناندارهای مصوب بر اساس توسعه صنایه تبدیلی بخش کشاورزی توسعه شایسته تری پیدا نماید .
فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی
خلاصه وضعیت مالی و فنی طرح. 9
1-1 عنوان و ظرفیت طرح 10
1-2 شاخصهای عملیاتی 10
1-3 خلاصه وضعیت پرسنلی.. 10
1-4 زمین و ساختمان. 10
1-5 مصارف انرژی.. 10
1-6 ماشینآلات خط تولید. 11
فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی
2-1 سوابق متقاضی 12
2-2 جدول ارایه سوابق ثبتی شرکت 12
2-3 فرم مشخصات مدیریت 12
2-4 مجوزهای قانونی مورد نیاز احداث طرجهای صنایع تبدیلی 12
2-6 بررسی توانمندیهای متقاضی: 13
فصل سوم : موقعیت استقرار طرح
3-1 موقعیت استان تهران 15
3-2 مزیتهای مهم و اقتصادی استان تهران 15
3-3 توانمندیهای صنعتی استان تهران 16
3-4 توسعه صنعت و کشاورزی استان از منظر مطالعات آمایش سرزمین استان تهراندر افق 1425
3-5 کشاورزی و صنایع تبدیلی استان در تقسیم کار ملی و منطقه ای 18
3-6 شکل بندی کلان نظام فضایی استان در بخشهای صنعت و کشاورزی استان تهران 19
3-7 اولویتهای توسعه استان دربخش کشاورزی و صنعت 19
3-8 مناطق مستعد توسعه فعالیتهای کشاورزی استان تهران 19
3-9 مناطق مستعد توسعه فعالیتهای صنعتی و معدنی.. 20
3-10 موقعیت پروژه. 20
3-11 امکان دسترسی طرح به زیرساختها 21
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
فصل چهارم : مطالعه بازار و بررسی اقتصادی طرح
4-1 مقدمه 23
4-2 ضرورت تولید محصولات کشاورزی 23
4-3 معرفی محصولات.. 23
4-4 معرفی کدهای ISIC متعلق به محصول مورد بررسی.. 24
4-5 تاریخچه نگهداری وفراوری محصولات کشاورزی.. 24
4-6 تعاریف مشخصات و ویژگیهای محصول. 25
4-7 سیب زمینی وارز ش غذایی آن 25
4-8 سموم موجود در سیب زمینی: 26
4-9 واریتههای سیب زمینی در ایران 26 ( طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی)
4-10 انواع انبارهای نگهداری سیب زمینی 26
4-11 انبارهای سنتی سیب زمینی بذری و خوراکی.. 26
4-12 انبارهای روستایی یا خانگی.. 27
4-13 انبارهایی که نیمیاز آنها در داخل زمین قرار دارد. 27
4-14 انبارهای زیر زمینی 27
4-15 انبارهای حفره ای 28
4-16 انبارهای فنی سیب زمینی خوراکی و بذری 28
4-17 انبار سردخانه سیب زمینی 28
4-18 سورت و بسته بندی ونگهداری میوه. 29
4-19 خواص و ویژگیهای سیب 29
4-20 مهمترین انواع زود رس سیب 30
4-21 مهمترین انواع دیر رس و میان رس 31
4-22 شرایط مناسب نگهداری سیب در هوا سرد 31 ( طرح توجیهی تولید انواع آبمیوه و شربت میوه)
4-23 خواص وویژگیهای مرکبات 32
4-24 پرتقال 32
4-25 خیار ویژگیها و خواص 32
4-26 خواص خیار. 33
4-27 فواید خیار شور 33
4-28 ارزش غذایی خیارشور 33
4-29 ویژگیها ومشخصات فنی محصول 34
4-30 استانداردهای محصول 35
4-31 شماره تعرفه گمرکی و شرایط واردات.. 36
4-32 اهداف و ضرورت اجرای طرح 36
4-33 مکانیابی پروژه 37
4-34 قیمت مواد اولیه و نحوه تأمین آن 37
4-35 قیمت فروش محصولات طرح 38
4-36 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز 38
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
فصل پنجم: عرضه وتقاضا محصولات
- عرضه 40
5-1 تولید داخلی.. 40
5-2 ظرفیت صنایع تبدیلی استان تهران. 40
5-3 مشخصات واحدهای تولید کننده خیارشور استان تهران و استان البرز 42
5-4 تقاضا 42
5-5 تقاضای داخلی 42
5-6 تقاضای خارجی 42
5-7 جدول پیش بینی میزان تقاضای کل (تن) 43
5-8 تحلیل موازنه پیشبینی امکانات عرضه و پیشبینی تقاضا : 43
5-9 برنامه فروش شرکت و تعیین بازار هدف 43
5-10 جمعبندی، نتیجهگیری و ارایه پیشنهاد 44
فصل ششم : مطالعه فنی
6 هدف از اجرای طرح. 46
6-1 محصول تولیدی 46
6-2 مواد اولیه، کمکی و بستهبندی 46
6-3 روش تولید و ظرفیتسنجی 47
6-4 فرآیندهای تولید 47
6-5 سورت و بسته بندی میوهها 47
6-6 فرایند تولید خیار شور 47
6-7 نگهداری محصولات.. 51
6-8 عوامل موثر در محاسبات سردخانه ای 51
6-9 ماشین آلات و تجهیزات اصلی برودتی مورد نیاز 52
6-10 تعیین ظرفیت و پیشبینی تولید 53
6-11 جدول برنامه ریزی تولید 54
6-12 جدول برنامه تولید و قیمت فروش محصولات 54
6-13 هزینههای سرمایهگذاری طرح
6-14 مساحت زمین 55
6-15 هزینه محوطهسازی 55
6-16 ساختمان سازی 56
6-17 ماشینآلات صنعتی 56
6-18 تجهیزات تأسیساتی 57
6-19 امتیاز برق 59
6-20 سیستم اعلام و اطفاء حریق 59
- سیستم گرمایش و سرمایش.. 60
- سوخت 60
- ارتباطات 60
- آب مصرفی 60
6-21 وسایل حمل و نقل 60
6-22 تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی 61
6-23 هزینههای متفرقه و پیشبینی نشده 61
6-24 هزینههای قبل از بهره برداری 61
6-25 سرمایه در گردش 62
6-26 زمانبندی اجرای طرح. 63
6-27 هزینههای عملیاتی تولید محصولات.. 64
6-28 مواد اولیه، کمکی و بستهبندی.. 64
6-29 حقوق و دستمزد. 64
6-30 هزینه آّب، برق، سوخت و ارتباطات.. 66
6-31 تعمیر و نگهداری.. 66
6-32 هزینه استهلاک.. 67
6-33 هزینههای متفرقه و پیش بینی نشده 67
6-34 جدول هزینههای ثابت و متغیر. 67
6-35 اطلاعات عملیاتى و هزینههای تولید در ظرفیت اسمى سال مبناء. 68
6-36 مشارکت مدنی قابل تبدیل به فروش اقساطی 69
6-37 تسهیلات سرمایه در گردش 69
((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))
فصل هفتم :صورتهای مالی
- مقدمه 71
7-1 پیش بینی عملکرد سودوزیان 72
7-2 پیش بینی منابع ومصارف 73
7-3 پیش بینی ترازنامه 74
7-4 جدول عایدات نقدی 75
7-5 برخی از نسبتهای مالی. 76
7-6 خلاصه نتایج محاسبات افتصادی 77
7-7 نرخ داخلی بازگشت سرمایه (IRR) 78
7-8 اهم مزیتهای اجرایی طرح 79
طرح مرتبط: طرح توجیهی بوجاری و بسته بندی محصولات کشاورزی
ر صورت نیاز به طرح توجیهیاختصاصی میتوانید با کارشناسان طرح یاب از طریق پیام رسان یا شماره تلفن: 02166418908هماهنگ فرمایید.
منبع : سایت طرحیاب دات کام - طرح توجیهی تولید خیار شور و بسته بندی میوه