loading...

طرح یاب

طرح توجیهی تولید میوه خشک و ادویه طرح توجیهی تولید میوه خشک و ادویه آماده است شما می‌توانید با پرداخت هزینه‌‌‌ای بسیار کمتر از سفارش دادن یک طرح توجیهی اختصاصی،...

بازدید : 6
دوشنبه 12 اسفند 1403 زمان : 3:41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرح یاب

طرح توجیهیتولید میوه خشک و ادویه

طرح توجیهیتولید میوه خشک و ادویه آماده است شما می‌توانید با پرداخت هزینه‌‌‌ای بسیار کمتر از سفارش دادن یک طرح توجیهیاختصاصی، این طرح توجیهی آماده را از سامانه طرح یابکنید. در طرح توجیهیتولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه اطلاعات مفید در حوزه‌های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می‌توانید مورد بهره برداری قرار دهید

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فهرست مطالب طرح توجیهیتولید میوه خشک و ادویه

میوه‌ی خشک میوه‌ی تازه است که آبش را از دست داده است فرایند خشک شدن می‌تواند در زیر نور آفتاب یا به وسیله مواد رطوبت‌زدا باشد که به‌ سرعت رطوبت را از میوه می‌گیرند اما مهمترین شاخص میوه‌های خشک حفظ مواد مغذی میوه‌ی تازه در فرایند فراوری می‌باشد چرا که مقداری از ویتامین C میوه‌ها معمولاً در فرآیند خشک شدن از بین می‌رود، ولی مواد معدنی همانند فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و سایر اسید‌های ارگانیک می‌تواند سالم باقی بمانند. از مزیت میوه‌ی خشک کاهش حجم آن نسبت به میوه‌ی تازه و ماندگاری بالا است. میوه‌های خشک بارطوبت کم ومقادیر فراوان مواد مفید همانند پروتئین ، ویتامین‌ها، مواد معدنی بعنوان تنقلات سالم و مفیدی محسوب می‌شوند تعدادی از مغذی‌ترین میوه‌های خشک عبارت‌ اند از: سیب، زردآلو، گلابی، کشمش، بلوبری، هلو، آلو، سرخالو (لیچی)، انجیر

ادویه‌ها

ادویه‌ها فرآورده ‏هایی هستند که از اندامهای مختلف گیاهان تهیه بصورت مستقل و مخلوط آماده سازی شده می‌باشد و به منظور ایجاد عطر، طعم و رنگ در انواع غذاها، دسر و سس‌ها و سایر فراورده‌های غذایی به تناسب دستور پخت و آماده سازی بکار می‏روند.

فصل اول: چکیده مطالعات طرح تولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه

  • خلاصه وضعیت مالی و فنی طرح

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی

2-1 فرم مشخصات سوابق متقاضی

2-5 لیست مجوزهای قانونی اخد شده

2-6 لیست مجوزهای قانونی مورد نیاز

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل سوم: بررسی موقعیت استقرار طرح

3-1 سیمای استان

3-2 مزیت‌های مهم و اقتصادی استان اصفهان

3-3 نقش حوزه صنعت استان اصفهان بر اساس مطالعات آمایش سرزمین استان اصفهان

3-4 توانمندی‌های بخش صنعت و معدن

3-5سایت صنعتی

3-6 موقعیت پروژه

فصل چهارم: محصول، ویژگی‌ها و استاندارهای آن

4-1 مزیت‌های تولید محصولات

4-2 معرفی میوه خشک و ادویه و فواید آنها

4-3 ادویه‌ها و طبقه بندی آنها

4-4 شماره تعرفه گمرکی

4-5 بررسی و ارائه استانداردمیوه خشک و ادویه

4-6 ویژگی‌ها و مشخصات فنی بسته بندی میوه خشک و ادویه

4-7 معرفی موارد مصرف و کاربرد میوه خشک و ادویه

4-8. بررسی کالای جایگزین و تجزیه‌وتحلیل اثرات آن بر مصرف میوه خشک و ادویه

4-9 بررسی قیمت میوه خشک و ادویه ( طرح توجیهی سورت وبسته بندی کشمش)

4-10 اهمیت استراتژیک میوه خشک و ادویه در دنیای امروز

4-11 کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف‌کننده میوه خشک و ادویه

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل پنجم: مطالعه بازار و بررسی اقتصادی طرح

5-1 واردات میوه خشک و ادویه

5-2 وضعیت جهانی صادارت میوه خشک جهان

5-3 آمار پروانه‌های بهره‌برداری تولید ادویه کشور و استان اصفهان

5-4 آمار جوار تاسیس‌های صنعتی صادره میوه خشک و ادویه

5-5 عرضه میوه خشک و ادویه

5-6 تولید داخلی میوه خشک و ادویه

5-7 واردات میوه خشک و ادویه

5-8 پیش‌بینی عرضه داخلی میوه خشک و ادویه

5-9 تقاضا میوه خشک و ادویه

5-10 تقاضای خارجی (صادرات)

5-11 پیش‌بینی تقاضا

5-12 تقاضای داخلی

5-13 عمده کانون‌های مصرف میوه خشک و ادویه

5-14 پیش‌بینی تقاضای کل

5-15 تحلیل موازنه پیش‌بینی امکانات عرضه و پیش‌بینی تقاضا

5-16 جمع‌بندی، نتیجه‌گیری و ارائه پیشنهاد

فصل ششم: مطالعات فنی

  • روش تولید و ظرفیت سنجی تولید میوه خشک

6-1 فرآیند آماده سازی و خشک کردن میوه‌ها و انواع ادویه

6-2 مراحل فراوری انواع میوه خشک و ادویه

6-3 بازرسی اولیه میوه خشک و ادویه

6-4 بازبینی قبل از شست وشو

6-5 شست و شو و گندزدایی

6-7 بازرسی پس از شست و شو

6-8 پوست گیری(Peeling)

6-9 حذف قسمت‌های ناخواسته (Trimming)

6-10 خرد کردن و اسلایس کردن

6-11 غیر فعال کردن آنزیم(Blanching)

6-12 مرحله انیدرید سولفورو زدن دود دادن با گوگرد.

5-13 خشک کردن.میوه

6-14 سورت و بسته بندی محصول نهایی

6-15 قرنطینه کردن میوه خشک

6-16 انبارش محصول نهایی

6-17 فرآیندخشک کردن میوه‌ها

6-18 فرایند تولید بسته بندی انواع ادویه

6-19 ماشین آلات خط تولید میوه خشک و ادویه

6-20 محصولات طرح

6-21 ظرفیت سنواتی تولید میوه خشک و ادویه ( طرح توجیهی تولید خشکبار پوشش دار)

6-22 هزینه‌های سرمایه‌گذاری واحد تولید میوه خشک و ادویه

6-26 سرمایه در گردش میوه خشک و ادویه

6-27 هزینه‌های تولید میوه خشک و ادویه

6-28 حقوق و دستمزد.

6-29 هزینه آب، برق، سوخت و ارتباطات

6-30 برآورد هزینه تعمیر و نگهداری میوه خشک و ادویه

6-31 برآورد هزینه استهلاک میوه خشک و ادویه

6-32 جدول هزینه‌های ثابت و متغیر

6-33 ظرفیت در نقطه سربه‌سر طرح میوه خشک و ادویه

6-34 زمان‌بندی اجرای طرح میوه خشک و ادویه

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل هفتم: مطالعات مالی طرح تولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه

7-1 پیش بینی عملکرد سود و زیان میوه خشک و ادویه

7-2 پیش بینی منابع و مصارف میوه خشک و ادویه

7-3 پیش بینی منابع ترازنامه میوه خشک و ادویه

7-4 جدول عایدات نقدی میوه خشک و ادویه

7-5 برخی از نسبتهای مالی

8 گراف‌های کامفار

8-1 نسبت وام بلندمدت به ارزش خالص (Long-term debt to net worth)

8-2 نرخ بازده سرمایه گذاری در طرح‌های توجیهی(IRR)

8-3 نرخ بازگشت داخلی برای آورده سهامداران (IRRE)

8-4 ارزش فعلی خالص (NPV)

8-5 نقطه سربه‌سر تولید

8-6 نرخ داخلی بازگشت سرمایه (IRR)

8-7 تحلیل حساسیت نسبت به هزینه‌های تولید

طرح مرتبط: سردخانه، سورت و بسته بندی میوه وسبزیجات

در صورت نیاز به طرح توجیهیاختصاصی می‌توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق پیام رسان یا شماره تلفن: 02166418908هماهنگ فرمایید.

منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی تولید و بسته بندی میوه خشک و ادویه

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

آمار سایت
  • کل مطالب : 0
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 26
  • بازدید کننده امروز : 25
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 52
  • بازدید ماه : 86
  • بازدید سال : 246
  • بازدید کلی : 260
  • کدهای اختصاصی